MedlemstilbudForfatterspire?

Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) tar gjerne imot nye medlemmer! Dette er altså et tilbud til deg som ikke allerede er medlem hos oss, men som tenker på å bli det.

ULFF har eksistert siden oktober 2001, og vi er alltid glade for å bli kjent med nye forfatterspirer!

Noen av dine medlemsfordeler:

- Ditt eget nettområde hos ULFF og tilgang til et spennende skribentnettverk (inkl. Facebook-grupper og andre sosiale medier)
- Bli medkkribent på vår blogg, ULFF-blogger
- Når innbetaling er i orden, mottar du et tøft nøkkelbånd
- Anledning til å delta på online treff.

- Medlemmer bosatt i Oslo og omegn har også lokale Oslo-treff. De som bor lengre unna må gjerne delta om de har anledning!
- Skrivekonkurranser med jevne mellomrom!
- Verv et medlem og få dokumentmappe eller andre spennende premier!
- ULFF har avtale og egen hylle på Deichmanske Bibliotek på Bøler, så har du utgitt bok og er medlem hos oss, er boken din velkommen i hyllen!
- Følg oss uansett gjerne på Facebook, Twitter og blogg!

Sammen med din innmelding sender du presentasjon, et par egenproduserte tekster og fargebilde (henviser for øvrig til våre vedtekter og innmeldingsguide ang. aldersgrenser og andre opplysninger)

Kanskje du er en av dem som liker/likte å skrive stil på skolen, eller som skriver noveller eller dikt? Eller arbeider du med artikler eller større manuskripter? Vi håper og tror at vår forening kan være noe for deg!

Ved innmelding i ULFF betaler du kun 200,- (Kun kr. 100,- for ungdom frem til fyllte 18 år) Som du ser av vedtektene, går kontigenten til å betale nettplassen til ULFF, og det ev. resterende går til premier ved skrivekonkurranser samt porto.

Ta også turen innom informasjonen på "Ny i gruppen". Så til deg som fremdeles sitter på gjerdet og lurer på å melde deg inn, hvorfor ikke hoppe ned fra gjerdet på den riktige siden, og slå til nå? Har du spørsmål som du ikke finner svar på av nettsiden?


Skribenter som tør - tør du?

Ta kontakt i dag!


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)

 

 

Skrive, skriveglad, forfatterspire, skribentnettverk, novelle, dikt, artikler, ULFF, Unge Lovende Forfatteres Forening, essay,blogg, blogger, ULFF-blogger, bok, stiloppgave, skriving, skrivegruppe, forening, forfatterspire, bibliotek, Facebook, Twitter, sosiale medier, skrivekonkurranse, skribentnettverk, skrivegruppe, Unge Lovende Forfatteres Forening, ULFF, sosiale medier, skrivekonkurranse, litteratur, kultur