Skribent og Osloborger?Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) har et stort ønske om medlemmer som bor i eller i nærheten av Oslo. Dette er en invitasjon til skribenter som bor i hovedstaden, eller i umiddelbar nærhet.

Møtene i ULFF er ofte både sosiale og interessante; litterære diskusjoner og nye bekjentskaper er noe vi setter høyt! Vi arrangerer konkurranser og skriveøvelser av og til, i tillegg til andre aktiviteter. Vi har også "temabaserte" kvelder av og til, hvor det tas opp temaer som f.eks. noveller, limerick-aften, barnelitteratur eller forfattertreff med en ekstern forfatter, for å nevne noe.

Vi har flere ganger blitt invitert til eksterne arrangementer, for eksempel bokkafeer, bydelsdagene i Oslo og møte med forfattere. Det jobbes også med organisering av verving og nettsidestoff, vi har fine premier til medlemmer som greier å verve et medlem!

Uansett medlem eller ikke, må du gjerne komme med forslag til Oslo-restauranter du vil anbefale oss til våre jubileer og andre ute-dager! ULFF ble opprinnelig startet som en Oslo-forening, derfor ønsker vi oss et større nettverk og sosialt felleskap her. Dette i tillegg til kontakten vi har med alle våre medlemmer andre steder i landet.

Har du egne skriveprosjekter og ønsker noen å diskutere egenprodusert litteratur med, så kom igjen; det er HER du har sjansen! Surf gjerne litt rundt på nettsiden for å bli bedre kjent med oss!

Eller for å si det på en annen måte;
Vi har medlemmer
rundt om i Norges land,
Fra Oslo og Molde
til Kristiansand.
Kreative folk
fra tretten til over førr,
befolker ULFF;
det er sjeler som tør!
Vi ønsker oss medlemmer
fra Oslo og der omkring,
så lenge du skriver
på egne ting.
Om du ”bare”
er skrivebordskuff-skribent,
kvinne eller mann;
her har du sjansen
til å vise at du kan!

- Gro Jeanette Nilsen, 2004.Interessert i kontakt med oss?
Lurer du på noe angående medlemskap?
Hvorfor vente til i morgen?

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)