Min presentasjon
Det første du blir bedt om når du melder deg inn i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), er å skrive en presentasjon. Dette er ikke så vanskelig som det høres ut som, og vil være et utgangspunkt for ditt medlemskap. Du behøver ikke å skrive mer enn noen få linjer, og det går an å oppdatere eller bygge på presentasjonen etter hvert. Det som er ønsket vårt er at du sier litt om deg selv, slik at vi blir litt kjent med deg.

Presentasjonen er selve hjertet i nettområdet ditt. Enten kan du skrive den litt generell, sånn at den kan stå i flere år, eller du skriver den litt mer detaljert, og er avhengig av å oppdatere den med jevne mellomrom. For mange er det rett foran høstsesongen at oppdatering kan være lurt, da mange begynner på nye skoler og kanskje flytter i forbindelse med dette. Det kan uansett være lurt å oppdatere litt innimellom, slik at presentasjonen representerer deg og du kan stå inne for det som står der om deg. Vi opplever at det beste er å skrive detaljert og heller ta jobben med å sende inn en ny versjon når det er nødvendig.

Fortell noe om hvor du bor, hvilket årstall du er født og hvorfor du vil melde deg inn hos oss. Vi anbefaler at du heller skriver årstallet du er født, enn alderen din i presentasjonen, da du må passe på at vi oppdaterer alderen hver gang du fyller år, mens årstallet du ble født står fast. Hva er det som inspirerer deg til å skrive, hvor og hvordan henter du inspirasjon og ideer? Hva tror du at du vil fortelle om deg selv til noen som vil bli kjent med deg? Hva vil du at vi skal vite om skrivingen din? Si gjerne noe om hvorfor du ønsker felleskap med andre skribenter.

Ta gjerne en titt på de andre medlemmenes presentasjoner, ikke for og "herme", men for å få litt inspirasjon! Lykke til!


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)