Til deg som lurer...
Noen skriver til oss og spør om absolutt alt, i stedet for å lese på nettsiden til Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF). Vi forutsetter at du kikker litt på den først, og setter deg inn i våre vedtekter Det kan også være en fordel å titte på informasjonen som ligger på "Ny i gruppen"
Etterpå må du gjerne stille de spørsmålene du måtte ha:-)

Medlemsavgiften er for voksne kr. 200,- og for ungdom kun 100,- for et helt år! Se våre vedtekter for informasjon om aldersgrenser og andre opplysninger. Vi har et spennende nettverk av skribenter, både ungdom og voksne. Noen bor langt borte men har mye kontakt via nettmøter, mail og nettside likevel! Vi har også lokale medlemsmøter i Oslo som vanligvis avholdes en gang pr. måned, med temaer for skribenter, for de som har anledning.

Mye i samfunnet stiger i pris med tiden. Våre priser på medlemskap i ULFF har vært stabile i flere år, noe som er en stor fordel for alle parter! Selv med svært lave priser, kjører vi av og til spesialtilbud:-)

Så til deg som fremdeles sitter på gjerdet og lurer på å melde deg inn, hvorfor ikke hoppe ned fra gjerdet på den riktige siden, og slå til nå?

Har du spørsmål som du ikke finner svar på av nettsiden?
Ta kontakt i dag..:-)

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)