Torgdag på Abildsø!
av Gro Jeanette Nilsen
Alt er klappet og klart for årets store arrangement for oss i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF). Egenproduserte tekster er under kontroll; det er lest korrektur på de nye, og de gamle er det tørket støv av:-)

Vi skriver 10. juni 2006, og skal delta på den årlige seansen. Premiene til loddboden er kjøpt inn og forberedt i ukevis. Alt er vel i skjønneste orden, ja til og med sola smiler til oss! ULFF's styre er på plass; Marit Irene, Hilde og undertegnede. Cathrine stiller opp som medarbeider, i år som i fjor. Vi er virkelig imponerte over innsatsen! Nå har hun deltatt to år på rad, og hun har med seg sine to søte barn på 3 og 7 år gamle som smiler fra øre til øre hele dagen.

Det er deilig å komme seg ut i det nydelige været og få oppleve litt, treffe folk, andre organisasjoner og foreninger. Vi ville veldig gjerne hatt med oss flere fra ULFF på dette flotte opplegget. Noen har ytret ønske om å være med og noen har kommet med forslag til premier, men midt i eksamenstid er det ikke så lett å få til alt.
Solbriller og solkrem er et must, ja vi er snart så varme at enkelte av oss holder på å få solstikk! Men bydelens arrangører stiller opp, de har vært ute en solskinnsdag før, og har telt til utlån. Når vi spør, viser deg seg at de har et igjen, og de kommer gladelig og setter det opp for oss!
Det er i det hele tatt mye som viser seg å være enklere på dette arrangementet enn det vi deltok på i fjor. Det kan selvfølgelig ha litt å si at vi har prøvd oss før. Nå fikk vi parkere der vi holdt til, og våre nærmeste naboer var en kiosk, bilen, og det digre teltet der vi skulle opptre. Rundt oss befant det seg mange andre spennende boder. Vi måtte ikke gå lange strekninger som sist.
Fremføringen av egenproduserte tekster gikk også veldig bra, en lettere blanding av dikt som var lest før, og noen var nye for anledningen. Det så ut til at tilhørerne var interesserte i det de fikk høre, vi følte vel vi hadde det rette publikumet her ja!

Vi i ULFF ser i ettertid at vi opplevde nok publikum som mer interesserte i år, forklaringen kan være at det nå var mer konsentrert om en bydel, i fjor var det mange forbipasserende mennesker som kun skulle kjøpe lodd i forbifarten, i år var det de som virkelig var interessert som kom!

Vi inngikk så og si avtaler med hele fire ulike foreninger og bedrifter, når det gjelder både fremtidig samarbeid og lenkeavtaler, blant annet et bibliotek og en frivillighetssentral. Dette er spennende! Mange av de som kom bort til boden vår, ville gjerne vite hva vi drev med i ULFF. Noen kunne tenke seg medlemskap, eller kjente andre skribenter som de ville tipse om oss. Det som er spennende, er hva som skjer de nærmeste dagene; om vi vil få noen henvendelser. Vi venter i spenning...Vi ble også omtalt i Nordstrands Blad.

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)